Viimeiselle matkalle arvokkaasti
Hoidamme vainajan kuljetukset arvokkaasti ja kiirehtimättä luotettavan kotimaisen yhteistyökumppanin kanssa. Puemme vainajan kuljetuksen yhteydessä arkkupaitaan tai omiin vaatteisiin ja asetamme vainajan arkkuun häntä kunnioittaen.

Hautausautot
Hautausautot ovat mustia ensiluokkaisia autoja, kuten Mercedes-Benz, Volvo, Chrysler ja Jaguar. Voitte valita myös tietyn merkkisen hauta-auton.
Omaisilla on halutessaan mahdollisuus olla mukana kuljetuksessa ja jättää samalla jäähyväiset vainajalle.

Kuljetukset pääkaupunkiseudulla
Kuljetuksia voi tulla enemmän kuin yksi. Jos vainajan siunaus tai saatto on kappelissa, riittää useimmiten yksi kuljetus sairaalan kylmätiloista kappeliin. Jos siunaus on kirkossa, kuljetamme vainajan sairaalan kylmätiloista ensin kirkkoon ja sieltä siunauksen jälkeen krematorioon tai hautausmaalle. Kuljetusten määrä selviää keskustelemalla hautausneuvojamme kanssa.

Kappelikuljetus
Vainajan ei-aikaan sidottu kuljetus 175 €.

Kirkkokuljetus
Vainajan kirkkokuljetuksessa on mukana apumies ja se sisältää kaksi aikaan sidottua kuljetusta 395 €.

Uurnan kuljetus
Kuljetamme uurnan krematoriosta sovitulle hautausmaalle, 110 € tai merituhkauksessa veneen lähtöpaikalle 140 €. Myös omaiset voivat hakea uurnan krematoriosta ja järjestää itse kuljetuksen.

Omien vaatteiden kuljetus
Noudamme vainajan omat vaatteet sovitusta paikasta pääkaupunkiseudulla. Vaatteiden nouto pääkaupunkiseudulla 60 €. Voitte myös tuoda vaatteet hautaustoimistollemme Espooseen 0 €.

Kuljetukset Uusimaa
Vainajan vienti tai tuonti pääkaupunkiseudun ja muualla Uudellamaalla olevan paikkakunnan välillä 250 €. Hoidamme myös paikkakunnan sisäiset kuljetukset tarvittaessa.

Kuljetukset muualle Suomeen
Kysy pitkistä matkoista tarjousta hautausneuvojaltamme.

Arkun kantajat ja kantokahvat arkkuun
Kauttamme on saatavana kantajapalvelua 130 €/kantaja. Kantokahvat arkkuun maksavat 140 €.