Viimeiselle matkalle arvokkaasti
Hoidamme vainajan kuljettamisen ja arkkuun asettamisen arvokkaasti ja kiirehtimättä luotettavan kotimaisen yhteistyökumppanin kanssa, jolla on useiden vuosikymmenten kokemus vainajakuljetuksista. Vainaja siirretään arkussa yleensä kappelille tai muuhun vastaavaan tilaan odottamaan hautaustilaisuutta.

Puemme vainajan kuljetuksen yhteydessä puuvilla- tai pellavapaitaan ja puuvillasukkiin.  Halutessanne hänet voidaan pukea myös omiin vaatteisiin. Omat vaatteet voivat olla arkiasu tai juhlapuku.

Hautausautot
Autot ovat mustia perinteisiä hautausautoja (7 kpl), kuten Mercedes-Benz ja Volvo. Voitte valita myös tietyn merkkisen hautausauton kuten Chrysler tai Jaguar.

Omaisilla on halutessaan mahdollisuus olla mukana kuljetuksessa ja jättää samalla jäähyväiset vainajalle. Kuljetus on siinä tapauksessa määräaikainen kuljetus. Kysy lisää asiasta hautausneuvojaltamme.

Kuljetukset pääkaupunkiseudulla
Kuljetuksia voi tulla enemmän kuin yksi. Jos vainajan siunaus tai saatto on kappelissa, riittää useimmiten yksi kuljetus sairaalan kylmätiloista kappeliin. Jos siunaus on kirkossa, kuljetamme vainajan sairaalan kylmätiloista ensin kirkkoon ja sieltä siunauksen jälkeen krematorioon tai hautausmaalle. Kuljetusten määrä selviää keskustelemalla hautausneuvojamme kanssa.

Kappelikuljetus
Vainajan ei-aikaan sidottu kuljetus 175 €.

Kirkkokuljetus
Vainajan kirkkokuljetuksessa on mukana apumies ja se sisältää kaksi aikaan sidottua kuljetusta 449 €.

Uurnan kuljetus
Kuljetamme uurnan krematoriosta sovitulle hautausmaalle, 110 € tai merituhkauksessa veneen lähtöpaikalle 140 €. Myös omaiset voivat hakea uurnan krematoriosta ja järjestää itse kuljetuksen.

Omien vaatteiden kuljetus
Noudamme vainajan omat vaatteet sovitusta paikasta pääkaupunkiseudulla. Vaatteiden nouto pääkaupunkiseudulla 60 €. Voitte myös tuoda vaatteet hautaustoimistollemme Espooseen 0 €.

Kuljetukset Uusimaa
Vainajan vienti tai tuonti pääkaupunkiseudun ja muualla Uudellamaalla olevan paikkakunnan välillä 250 €. Hoidamme myös paikkakunnan sisäiset kuljetukset tarvittaessa.

Kuljetukset muualle Suomeen
Kysy pitkistä matkoista tarjousta hautausneuvojaltamme.

Arkun kantajat ja kantokahvat arkkuun
Kauttamme on saatavana kantajapalvelua 120 €/kantaja. Kantokahvat arkkuun maksavat 140 €.