Arkut

Kun valitsette arkkua, on hyvä miettiä, millainen arkku kuvastaisi vainajaa. Arkkuvalikoimamme sisältää puuarkkuja, verhoiltuja ja kuvallisia arkkuja. Kaikki arkkumme sopivat maahautaukseen ja tuhkaukseen.

Selatkaa alla olevia tuotteita, valitkaa mieleisenne tai pohtikaa valintaa ensin yhdessä hautausneuvojamme kanssa.  Soittakaa meille 0500 406 408, niin saatte lisätietoa arkkujen eroista.

Verkkokauppa: Lisätkää mieleiset tuotteet ja palvelut ostoskoriin klikkaamalla tuotteen kuvaa ja tilatkaa ne verkkokaupastamme. Olemme teihin yhteydessä 24 h sisällä tilauksen saapumisesta ja tilausta voidaan vielä muuttaa tuotteiden ja palveluiden osalta yhdessä hautausneuvojan kanssa.

Valikoimiimme kuuluvat myös SHT-tukku Oy:n arkut/arkkumallit.  Arkkuihin käytettävä puu on kotimaista ja puu on sertifioitua. Kysykää lisää hautausneuvoja Tuula Solmelalta.

Lisäpalvelut

Hautauspalvelu Kaarnan valikoimista voit valita myös lisäpalveluja, kuten käsiohjelma, muistotilaisuus, perunkirjoitus ja hautamuistomerkit ja kaiverrukset.

Go to Top