Hautajaisjärjestelyiden aloittaminen

Surunkin keskellä on ryhdyttävä käytännön toimiin. Hautajaisjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua, sillä hautauslupaa ei tarvita vielä tässä vaiheessa.

Hoidamme hautaustoimistossamme kaikki käytännön hautajaisjärjestelyt puolestanne alkaen papin ja kirkon varaamisesta hautapaikkavarauksiin saakka. Omaisen hoitaessa osan varauksista itse, kokonaisuus vastuu hautajaisjärjestelyistä on meillä. Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät asiat pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Järjestämme myös muistotilaisuuden pitopalvelun, käsiohjelmat, perunkirjoituksen ja uudet muistomerkit kaiverruksineen.

Miten aloitan:
Kerromme teille eri vaihtoehtoja miten voitte aloittaa hautajaisjärjestelyt, kun olemme ensin kuulleet onko kyse pienimuotoisista vai suuremmalle saattojoukolle järjestettävistä hautajaisista.  Vaihtoehtoisesti voitte aloittaa ja tilata hautajaisjärjestelyt verkkokaupassamme.

Koti tai muu tapaamispaikka: Surun kohdatessa, tulemme tueksenne. Meille riittää puhelinsoitto ja tulemme kotiinne tai paikkaan, jossa teidän on hyvä olla. Varatkaa tapaamisaika soittamalla, puhelin 0500 406 408. Vaihtoehtoisesti voimme tavata toimitiloissamme Vantaan Veromiehessä.

Tapaamispaikka:
Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3-5 G, 01530 Vantaa
(lentokentän läheisyydessä).

Teitä palvelevat

Tuula Solmela

Hautausneuvoja, asiakaspalvelu

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Jarmo Hakonen

Hautausneuvoja, taloushallinto

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Yksi puhelinsoitto riittää – me hoidamme loput.