Hautajaisjärjestelyiden aloittaminen

Surunkin keskellä on ryhdyttävä käytännön toimiin. Hautajaisjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua, sillä hautauslupaa ei tarvita vielä tässä vaiheessa.

Hoidamme perheyrityksessämme kaikki käytännön hautajaisjärjestelyt puolestanne alkaen papin ja kirkon varaamisesta hautapaikkavarauksiin saakka. Omaisen hoitaessa osan varauksista itse, kokonaisuus vastuu hautajaisjärjestelyistä on meillä. Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät asiat pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Järjestämme myös muistotilaisuuden pitopalvelun, käsiohjelmat, perunkirjoituksen ja uudet hautamuistomerkit kaiverruksineen.

Miten aloitan:
Kerromme teille eri vaihtoehtoja miten voitte aloittaa hautajaisjärjestelyt, kun olemme ensin kuulleet onko kyse pienimuotoisista vai suuremmalle saattojoukolle järjestettävistä hautajaisista.  Vaihtoehtoisesti voitte aloittaa ja tilata hautajaisjärjestelyt verkkokaupassamme.

Koti tai muu tapaamispaikka: Surun kohdatessa, tulemme tueksenne. Meille riittää puhelinsoitto ja tulemme kotiinne tai paikkaan, jossa teidän on hyvä olla. Varatkaa tapaamisaika soittamalla, puhelin 0500 406 408. Vaihtoehtoisesti voimme tavata toimitiloillamme Matinkylässä tai Nupurissa.

Katsokaa tästä arkkuvaihtoehtoja.

Tapaamispaikka:
Iso Omena Regus, Puolikkotie 8, 02230 Espoo
(Kauppakeskus Ison Omenan läheisyydessä).

Espoon hautausmaat ja siunauskappelit

Espoossa sijaitsevat viisi hautausmaata löytyvät siunauskappeleiden ja kirkkojen yhteydestä eri puolilta Espoota. Hautausmaita hallinnoi Espoon seurakuntayhtymä.

Keski-Espoossa sijaitseva Kirkon hautausmaa on Espoon vanhin hautausmaa ja on levittäytynyt keskiaikaisen Espoon tuomiokirkon ympärille. Kappelin hautausmaa sijaitsee Espoon siunauskappelin yhteydessä. Espoon siunauskappelin tiloissa sijaitsee myös Espoon ainoa krematorio, Espoon krematorio.

Keski-Espoon pohjoisosassa sijaitsevan Kellonummen hautausmaan yhteydessä sijaitsee Kellonummen kappeli. Hautausmaa on Espoon suurin ja alueelta löytyy myös tunnustukseton hauta-alue.

Etelä-Espoon alueella sijaitsevat pienet ja omaleimaiset uurnalehdot, Gräsa ja Tapiola. Gräsan uurnalehto sijaitsee Olarin kirkon vieressä ja Tapiolan uurnalehto Tapiolan kirkon vieressä.

Teitä palvelevat

Tuula Solmela

Hautausneuvoja, asiakaspalvelu

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Jarmo Hakonen

Hautausneuvoja, taloushallinto

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Yksi puhelinsoitto riittää – me hoidamme loput.