Hautakivet

Toimimme yhteistyössä suomalaisen, jo vuodesta 1922 alalla olleen Kiviveistämö Levander Oy:n kanssa. Yritys on erikoistunut

  • hautakivien valmistukseen
  • hautakivien asennus- ja kunnostustöihin
  • nimikaiverruksiin, nimilaattoihin ja hautakivisymboleihin

Hautakiviimme voi tutustua alla olevista kuvista. Kiven perushintaan kuuluu yksi kaiverrus maalattuna esim. harmaalla tai mustalla. Kultaus tehdään aidolla lehtikullalla. Symbolit, kuten pääskyt ja enkelit ym. eivät sisälly hautakiven hintaan. Perusmallien mittasuhteita samoin kuin symboliaiheita voidaan luonnollisesti muuttaa. Kaikki mallikivet voidaan tehdä eri kivilaadusta. Kiven hintaan sisältyy rahti ja asennus pääkaupunkiseudulla.

Hautakiven nimitiedot voidaan toteuttaa joko kaiverrettuna, metallikirjaimin, pronssikilvin tai niiden yhdistelmänä. Teemme hautakivisuunnitelmia myös asiakkaiden toiveiden mukaan huomioiden kuitenkin seurakuntien ohjeet esim. kiven koosta.

Ennen arkkuhautausta on haudalla mahdollisesti jo oleva kivi ja reunakivet irrotettava. Jos kivessä on tilaa, kannattaa uusien nimien kaiverrus ja vanhojen nimien entisöinti tehdä ennen kiven takaisinlaittoa.

Mikäli vanhassa kivessä ei ole tilaa, voidaan kiven etupinta hioa ja suunnitella nimi- ja aikatietojen sijoittelu uudelleen. Näin saadaan uuden veroinen kivi ilman hautakiven vaihtamista.

Uusien hautakivien hinnat mallistossamme ovat 955 eurosta noin 2500 euroon.

Hautakivikaiverrukset

Kiviveistämö Levander Oy tekee myös olemassa olevaan kiveen kaiverruksen. Arviokäynti haudalla on ilmainen, ja sen jälkeen saatte tarjouksen työstä. Uurnahautaus sis. kiven irrotuksen/takaisin asennuksen ja uuden kaiverruksen arviohinta, 400 €. Arkkuhautaus sis. kiven ja pohjakiven irrotuksen/takaisin asennuksen ja uuden kaiverruksen, arviohinta 600 €.

Ota yhteyttä hautausneuvojaamme lisätietoja varten.

Go to Top