Hautausala kehittyy

Hautaustoimisto Kaarnan tarina sai alkunsa, kun mietin, mikseivät omaiset voisi tehdä hautajaisjärjestelyjä modernilla tavalla. Olen työskennellyt aiemmin perinteisessä hautaustoimistossa ja kukkakaupassa ja oivalsin silloin, että omaisilla olisi hyvä olla vaihtoehtoinen tapa toimia.  Siksi meillä Kaarnassa voitte hoitaa hautajaisjärjestelyt puhelimitse, verkkokaupassamme tai kasvokkain tapaamisella.

Kaarnalla on yhtäläiset tuotteet ja palvelut kuin perinteisessä hautaustoimistossa. Meillä voitte myös valita, milloin ja miten aloitatte hautajaisjärjestelyt, ja me hoidamme loput. Näin säästätte aikaa ja voimavaroja suruaikana ja suruaika on teidän.

Jarmo Hakonen vastaa asiakaspalvelun lisäksi taloushallinnosta.

Kaarnan hallitukseen kuuluvat myös Heini Aavaranta ja Miikka Salonen.

Heini Aavaranta

Heini Aavaranta

Miikka Salonen

Miikka Salonen

Toimintatapamme

Meille on tärkeää, että vainaja saa kauniin ja arvokkaan viimeisen matkan. Haluamme tehdä omaisille sen järjestämisen mahdollisimman helpoksi. Palvelemme teitä empaattisesti, luottamuksellisesti ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Yhteistyökumppanimme ovat jo kauan alalla toimineita hyvämaineisia suomalaisia yrityksiä. Yhdessä järjestämme kauniit hautajaiset teidän toivomallanne tavalla.

Palvelemme eri uskontokuntiin kuuluvia sekä uskonnottomia. Voimme järjestää myös uskonnottoman saattotilaisuuden ohjelman vainajan ja omaisten toiveiden mukaan.

Päätoiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta palvelemme myös sen ulkopuolella lähikuntia tietyin rajoituksin (Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Nurmijärvi, Järvenpää ja Tuusula).

Arvomme ovat:
Joustavuus
Palvelemme teitä puhelimitse, verkkokaupassamme ja tapaamalla henkilökohtaisesti siellä, missä teidän on hyvä olla.

Asiakaslähtöisyys
Kuuntelemme herkällä korvalla omaisia ja otamme huomioon erityistoiveenne hautajaisjärjestelyistä.

Nopeus
Vastaamme omaisten puheluihin, sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana päivänä. Hautajaiset järjestämme 1-3 viikossa riippuen hautajaisten luonteesta. Ortodoksien ja muslimien arkkuhautaukset järjestämme alle viikossa.

Hautausedustajapalvelu
Hautausedustajapalvelun voitte varata tilauksen yhteydessä 120 €. Palvelun hintaan sisältyvät sekä ajoaika että edestakaiset matkat pääkaupunkiseudulla.  Hautausedustajamme on paikalla tukenanne ennen hautajaisten alkua ja tarkistaa, että kaikki tilatut kukat ovat tulleet ja käytännön asiat ovat kunnossa ennen hautajaisten alkua. Jos olette tilanneet käsiohjelman, niin tuomme ne samalla.

 Saatte meiltä henkilökohtaista palvelua ma – pe klo 8 – 20 ja la klo 10 – 16, puhelin 0500 406 408, Tuula Solmela.

Teitä palvelevat

Tuula Solmela

Hautausneuvoja, asiakaspalvelu

0500 406 408 asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Jarmo Hakonen

Hautausneuvoja, taloushallinto

0500 406 408 asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Yksi puhelinsoitto riittää – me hoidamme loput.