Suora tuhkaus

Suora tuhkaus

Alkaen: 590,00 

Koska kyseessä on uurnahautaus, niin olkaa ystävällinen ja valitkaa valikoimastamme myös uurna.

Yhteensopiva tuote-ehdotus: Kyyhky uurna 116 €.

290,00 
35,00 
165,00 
100,00 

Kuvaus

Tämä on edullisin hautauspakettimme, joka sopii suora tuhkauksiin, jossa arkku menee suoraan tuhkaukseen krematorioon, jota ei edellä siunaus- tai saattotilaisuus.

Krematorio
Krematoriona voi toimia jokin pääkaupunkiseudun krematorioista. Yleensä on edullisempaa tuhkata siinä kunnassa, missä vainaja on asunut. Vaihtoehtoisesti voitte käyttää Hietaniemen yksityistä krematoriota.

Muistotilaisuus
Voitte pitää muistotilaisuuden kun siihen on sopiva aika kokoontua muistelemaan vainajaa. Muistotilaisuuspaikkana voi toimia tilausravintola tai omaisen koti. Voitte tilata pitopalvelun halutessanne myös kotiin.

Hautapaikka
Jokaisella vainajalla on oikeus hautapaikkaan kirkon jäsenyydestä riippumatta. Vainaja voidaan haudata myös uurnassa sukuhautaan tai tuhka voidaan sirotella hautausmaan lehtoon tai haudata tuhkana nurmen alle.

Tuhka voidaan sirotella myös yksityiselle maalle tai vesistöön vesistöhaltijan luvalla. Helsingissä ja Espoossa on erikseen merkitty merialue, johon tuhka voidaan sirotella. Teidän tulee sopia tuhkauurnan hakemisesta hautaustoimiston tai krematorion kanssa.

Helsingin seurakunnat
Espoon seurakunnat
Vantaan seurakunnat
Krematoriokappelit

Takaisin