Suoratuhkaus, krematorio

Suoratuhkaus, krematorio

Alkaen: 679,00 

Kokonaisuus sisältää arkun, arkkupaidan, yhden kuljetuksen pk-seudulla, arkkuun laiton ja pukemisen ja tarvittavat suoratuhkaukseen liittyvät järjestelyt sisältäen tuhkausvarauksen krematorioon.

Neuvomme ja autamme teitä myös hautapaikkavarauksissa.

Koska kyseessä on uurnahautaus, niin olkaa ystävällinen ja valitkaa valikoimastamme myös uurna.

Yhteensopiva tuote-ehdotus: Kyyhky uurna 126 €.

369,00 
35,00 
175,00 
100,00 

Kuvaus

Suoratuhkaus

Edullinen palvelupaketti, jossa vainaja tuhkataan ensin krematoriossa, ja jota ei edellä siunaus- tai saattotilaisuus. Uurnan lasku ja muistotilaisuus voidaan pitää noin kahden viikon päästä tuhkauksesta tai myöhemmin kesällä.

Kirkkoon kuulumattomat vainajat
Kirkkoon kuulumattomille vainajille soveltuu suoratuhkaus.

Kirkkoon kuuluvat vainajat
Koronapandemia aikana suoratuhkaus ja uurnan siunaus kappelissa tai haudalla soveltuu myös kirkkoon kuuluville tietyin edellytyksin.  Kysy asiasta lisää hautausneuvojaltamme.

Krematorio
Krematoriona voi toimia jokin pääkaupunkiseudun krematorioista. Yleensä on edullisempaa tuhkata siinä kunnassa, missä vainaja on asunut. Vaihtoehtoisesti voitte käyttää Hietaniemen yksityistä krematoriota.

Muistotilaisuus
Voitte pitää muistotilaisuuden kun siihen on sopiva aika kokoontua muistelemaan vainajaa. Muistotilaisuuspaikkana voi toimia tilausravintola tai omaisen koti. Voitte tilata pitopalvelun halutessanne myös kotiin.

Hautapaikka
Jokaisella vainajalla on oikeus hautapaikkaan kirkon jäsenyydestä riippumatta. Vainaja voidaan haudata myös uurnassa sukuhautaan tai tuhka voidaan sirotella hautausmaan lehtoon tai haudata tuhkana nurmen alle.

Tuhka voidaan sirotella myös yksityiselle maalle tai vesistöön erillisellä luvalla. Helsingissä ja Espoossa on erikseen merkitty merialue, johon tuhka voidaan sirotella. Teidän tulee sopia tuhkauurnan hakemisesta Kaarnan hautausneuvojan tai krematorion toimiston kanssa.

Go to Top